Sarja D: Hannu Hautala - Minun Kuusamoni 150 v.

Sarjaan voi osallistua millä tahansa kuusamolaista luontoaihetta esittävällä kuvalla, joka on kameran tuottama yksi tiedosto esim. HDR, Focusstackin,  päällekkäisvalotus tai kameran liikuttelulla tehty tiedosto. HUOM ! Tähän sarjaan lähetetyillä kuvilla ei voi osallistua muihin tämän kuvakilpailun sarjoihin.

Kilpailuun voi osallistua vain digitaalisilla tiedostoilla netin kautta. Jokaiseen sarjaan voi lähettää enintään 4 kuvaa. 

Kuvien koko: Kilpailun kaikkiin kategorioihin voi osallistutaan ainoastaan digitaalisilla tiedostoilla parhaalla jpg-laadulla, joiden pitkän sivun mitta on 1920 pikseliä (leveys tai korkeus). Tiedostot voivat olla digitoituja dioista tai negatiiveista. Jokaiseen sarjaan voi ladata maksimissaan neljä (4) kuvaa. Kilpailukuvat voi ladata vain internetin kautta. HUOM! Ilmoittautumislomake on täytettävä joka sarjaan erikseen, mihin osallistuu.

Kilpailukuvat nimetäänsarjankoodi_kuvannumero­_kuvannimi_kuvaajan­nimimerkki.jpg (esim. A_1_saukko_pellepeloton.jpg). HUOM! jpg merkin jälkeen ei saa laittaa enää numeroita. Jokaisen kuvan metadataan on merkittävä kuvaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Originaalitiedostot

Originaalitiedostoja ei lähetetä kilpailuun osallistumisen yhteydessä. Palkituilta kuvaajilta tullaan pyytämään originaali/ originaalitiedosto viimeistään elokuun alussa viikolla 31. Originaalitiedosto tulee toimittaa tuomaristolle viikon sisällä pyynnön lähettämisestä. Originaalitiedosto on alkuperäinen muokkaamaton kameran tiedosto: RAW, DNG, CR2, NEF, TIF jne. Skannatuissa dioissa ja negatiiveissa originaali on dia tai negatiivi.

Kuvien säätäminen

Sarjoissa vain peruskuvankäsittely on sallittu (rajaus, terävöitys, sävyjen, valoisuuden säätö, kohtuulliset kuvan osa-alueen säädöt, kennonpölyn ja kohinanpoisto jne.). Kuvan saa muuttaa mustavalkoiseksi tai sävytoonata. Maisemakuvissa panoraamakuvien yhdistäminen, HDR ja terävyysalueen laajennus ovat sallittuja. Sarjaan osallistuvan kuvan tulee kuitenkin olla mahdollisimman luonnonmukainen ja ilmentää kuvaushetken tunnelmaa ja tilannetta. Kuvan muoto on vapaa. Kilpailuun ei voi osallistua trikkikuvilla tai muutoin manipuloiduilla kuvilla!

Osallistumismaksu

15 €/kategoria ja 30 €/kaikki kategoriat.

Osallistumismaksut maksetaan viimeistään kilpailun päättymispäivänä tilille:

Danske bank
Saaja: Kuusamon kaupunki
IBAN: FI56 8000 1800 8610 16
BIC: DABAFIHH
Viite / viesti maksun saajalle: Nature Photo/kuvakilpailu + osallistujan nimi 

hannunjaljet  ppy     kmoopisto   kuusamo revontulewebt

merkki

@ Kuusamo Nature Photo

Sivuston toteutus Davas